Matissehof 12, 1628 XR Hoorn
0228 511 506

Senioren Verhuisservice

Verhuisbedrijf Stede Broec

Weergaven: 11

Professionele Senioren Verhuisservice

Maatwerk & Zorgeloze Verhuizingen

Bij Dekker’s Verhuizingen begrijpen we dat seniorenverhuizingen speciale zorg en aandacht vereisen. Daarom bieden wij een uitgebreide senioren verhuisservice die is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen en u een stressvrije verhuiservaring te bieden.

Onze aanpak begint met een persoonlijk taxatiebezoek bij u thuis, waarbij we uw wensen bespreken en een op maat gemaakte offerte voor u opstellen. Tijdens dit bezoek nemen we uw inboedel nauwkeurig op en identificeren we kwetsbare items en andere risicovolle stukken. Daarnaast bekijken we de woonsituatie van zowel uw oude als uw nieuwe woning om ons goed voor te bereiden op uw seniorenverhuizing.

Met onze senioren verhuisservice kunt u op vele vlakken worden ontzorgd. Naast het verhuizen van uw inboedel, kunnen we ook alle randzaken voor u regelen. Denk aan het in- en uitpakken van verhuisdozen, het demonteren en monteren van meubels, en zelfs het ophangen van gordijnen, schilderijen, televisies en lampen door onze handige handyman-service.

Onze speciale handyman-service voor ouderen zorgt ervoor dat alle details van uw verhuizing soepel verlopen. Van het afkoppelen en aansluiten van witgoed en apparatuur tot het zorgvuldig ophangen van persoonlijke items, wij staan ​​voor u klaar om u te ondersteunen tijdens elke stap van het verhuisproces.

Vertrouw op Dekker’s Verhuizingen voor een professionele en zorgeloze seniorenverhuizing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende verhuizing.

Ik wil graag meer weten