Diensten

Dekker’s Verhuizingen: voor complete verhuisservice

Laat uw verhuizing over aan onze vakkundige verhuizers. Zij weten raad met iedere verhuizing.

Ons verhuisbedrijf uit Grootebroek kan u een allround verhuisservice bieden. We staan paraat voor particulieren, maar ook bedrijven kunnen op ons rekenen. U kunt diverse verhuisbenodigdheden bij ons huren, waaronder wagens, liften en verpakkingsmateriaal. Ook is het mogelijk om uw spullen tijdelijk of langdurig op te slaan in onze goed beveiligde opslag.

Particulieren

U gaat verhuizen, maar u heeft niet de middelen om dit op een snelle en efficiënte wijze te doen. Het is ook nogal wat om zelf een complete verhuizing te verzorgen. Gelukkig kunt u altijd onze hulp inschakelen. Wij zorgen ervoor dat al uw bezittingen op een zorgvuldige manier worden verhuisd.

Vraag ook eens naar de mogelijkheden voor -tijdelijke- inboedelopslag. Uw spullen worden zorgvuldig bewaakt en opgeslagen in een droge, schone ruimte.

Bedrijven

Een bedrijfsverhuizing heeft heel wat voeten in de aarde. Dankzij de verhuisservice van Dekker’s Verhuizingen uit Grootebroek verloopt uw verhuizing zonder al te veel overlast. Wij zorgen ervoor dat uw werkzaamheden zo min mogelijk worden onderbroken door snel en efficiënt te werk te gaan. Wij zijn ervaren in het verhuizen van zware meubels, zoals bureaus en kasten. En ook uw computers worden met zorg verhuisd.

Zware lading

Dekker’s Verhuizingen is tevens gespecialiseerd in het verhuizen van zware objecten zoals piano’s. Hiervoor gebruiken wij professionele uitrusting en procedures waarvan wij door de jaren heen hebben ervaren dat deze het beste werken. De eerder genoemde verhuiswagen met dubbele laadbodem zorgt ervoor dat het schokeffect dat zich voor kan doen tijdens het transporteren verminderd wordt waardoor uw bezittingen minder kans lopen te beschadigen. Wij verhuizen objecten tot en met 1000 kilo.