Matissehof 12, 1628 XR Hoorn
0228 511 506

Diensten

Verhuisbedrijf Stede Broec

Weergaven: 46

Onze diensten

Welkom bij Dekker’s Verhuizingen, uw betrouwbare partner voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen in de regio. Met onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het zorgvuldig inpakken en vervoeren van uw waardevolle inboedel, waarbij we streven naar een vlotte en stressvrije verhuiservaring.

Bij Dekker’s Verhuizingen begrijpen we dat elke verhuizing uniek is en streven we ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Laat ons uw vertrouwde partner zijn bij uw volgende verhuizing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een zorgeloze verhuiservaring!

Vrijblijvende offerte:
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. We zijn transparant in onze prijzen en streven ernaar om u de beste service te bieden tegen een betaalbare prijs.

Ik heb een vraag
Particulier & Bedrijfsverhuizingen:

Of u nu verhuist naar een nieuw huis of een nieuw kantoor, wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

Inpakservice:

Dekker’s Verhuizingen heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het professioneel inpakken van uw inboedel. We zorgen ervoor dat al uw bezittingen veilig en efficiënt worden ingepakt en vervoerd naar hun nieuwe bestemming.

Piano- & Vleugelvervoer:

Met de grootste zorg en precisie verplaatsen we zelfs de meest delicate muziekinstrumenten, zoals piano’s en vleugels, naar hun nieuwe thuis.

Opslagmogelijkheden:

Voor tijdelijke opslag van uw inboedel bieden we veilige en beveiligde opslagfaciliteiten aan. Of het nu gaat om een kortstondige opslagperiode tijdens een verhuizing of om langdurige opslag, wij hebben de oplossing voor u.

Meubelmontage en -demontage:

Ons ervaren team kan uw meubels vakkundig demonteren en monteren, waardoor u tijd en moeite bespaart bij uw verhuizing.

Gespecialiseerd transport:

Wij zijn uitgerust om zware ladingen te vervoeren, zoals piano’s, vleugels en kluizen, met de nodige expertise en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw waardevolle bezittingen veilig op hun bestemming aankomen.