Matissehof 12, 1628 XR Hoorn
0228 511 506

Opslag

Verhuisbedrijf Stede Broec

Weergaven: 5

Natuurlijk bij Dekker’s Verhuizingen

De voordelen van verhuizen met opslag bij Dekker’s Verhuizingen

Wanneer u verhuist naar een nieuwbouwwoning, vertrekt naar het buitenland of als er nog verbouwingen gaande zijn in uw nieuwe woning, biedt Dekker’s Verhuizingen de perfecte oplossing voor tijdelijke opslag van uw inboedel.

Onze expertise op het gebied van efficiëntie maakt het verschil. Uw opslagbox wordt direct op een van onze verhuiswagens geplaatst, waardoor onze verhuizers uw inboedel moeiteloos in uw eigen opslagunit kunnen laden. Dit minimaliseert het risico op schade, aangezien uw spullen niet worden overgeladen. Voor extra gemoedsrust wordt uw opslagunit verzegeld voordat deze wordt teruggebracht naar ons opslagcentrum, in samenwerking met de verantwoordelijke voorman.

Bij Dekker’s Verhuizingen hebben we opslagruimtes in verschillende maten, zodat er altijd een oplossing is die perfect aansluit bij uw behoeften voor verhuizingen met opslag.

Ontdek vandaag nog de voordelen van verhuizen met opslag bij Dekker’s Verhuizingen en vertrouw op onze deskundigheid voor een naadloze verhuiservaring.

Ik wil graag meer weten